Nu firar vi under 2015! Illustration: Frida Biros

Reumatikerförbundet – 70 år tillsammans!

I år är det 70 år sedan som förbundet bildades och detta kommer att uppmärksammas på många spännande sätt.

Håll utkik under 2015!

De kommer bland mycket annat arrangera föreläsningar, träningsaktiviteter och tävlingar runtom i landet.

På själva födelsedagen, den 23 november, håller de en stor tillställning i Näringslivets hus i Stockholm.

Information om aktiviteterna sker löpande på förbundets hemsida under intressetaggen "Jubileumsåret 2015" och på Facebook

Jubileumsåret sker med stöd av och i samarbete med Apotek Hjärtat.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!