Verksamhetsplan 2016

Verksamhetsplan för Reumatikerdistriktet Örebro län 2016

Vår grundsyn:

Vi utgår från de mänskliga rättigheterna: När vi möter medlemmar och andra i vår omvärld gör vid det med övertygelsen om att alla människor har lika värde.

Vår kultur är öppen och respektfull: Vår kultur kännetecknas av att vi möter varandra med öppenhet värme och respekt. Det skapar tillit och en miljö där både medlemmarna och organisationen kan växa.

Vi värdesätter eget ansvar, samarbete och resultat: Med tillit och ömsesidig respekt för varandra tillvaratar vi vår samlade kraft och kompetens för att nå de gemensamma målen.

Vår vision: Ett bra liv för alla reumatiker och lösningen på reumatismens gåta.

Planerade aktiviteter för året

Förbundsstämma

Sommarlov

Augusti